Als eerste wilde ik Jesper bedanken voor het vlaggen van de laatste 2 wedstrijden van
FC Utrecht O14, fijn dat je dit wilde doen!!

De eerste koude wedstrijd van het jaar was een feit. In verband met het Nederlands Elftal werd onze wedstrijd op 10:00 uur gezet. Getooid met bontmutsen en handschoenen zaten wij op de bank. Het zou fijn zijn als er wat te juichen zou vallen en dat zat helemaal goed. Vanaf de aftrap zat FC Utrecht O14 goed in de wedstrijd, zette goed druk en vertelde eigenlijk meteen aan de tegenstander dat er niets te halen zou vallen. Na 3 minuten de eerste kans voor FC Utrecht O14 maar de keeper van NAC O14 zat ons vandaag vaak dwars (compliment voor hem). NAC O14 speelde met een snelle spits voorin en in de 9de minuut was daar de eerste en misschien ook wel enige kans voor NAC O14. In de 15e minuut een mooie aanval van FC Utrecht O14 die Bright mooi kon afronden. Een paar minuten later een aanval over links die Rutger sterk afrondde: 2-0. in de 23e minuut een vrije bal voor ons op de 16 meter. De vrije trap werd goed genomen maar de keeper pakte deze bal goed. Daarna ging het zo snel dat de schrijver van dit wedstrijdverslag niet meer de tijd had om alles goed bij te kunnen houden (het leven van een teammanager is niet altijd makkelijk). Binnen 6 minuten vier goals erbij: rust 6-0.

Na rust kwamen alle wissels in het veld en begon tweede helft met hetzelfde wedstrijdbeeld als in de eerste helft. NAC O14 had niets in te brengen en het bleef eenrichtingsverkeer naar de goal van NAC O14. In de 47e minuut viel Mohammed geblesseerd uit. Wij speelden de wedstrijd geconcentreerd uit en maakten nog drie doelpunten. Promotie naar de eerste divisie is een feit en over twee weken kunnen wij ook nog najaarskampioen worden bij Vitesse.

Gefeliciteerd mannen met het behaalde resultaat!

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.