Vrijdag is het zover: de FC Utrecht Kerstmarkt!

18 december 2022

Poorten van Stadion Galgenwaard vanaf 15.00 uur geopend.

Aanstaande vrijdag 23 december is het zover: de eerste FC Utrecht Kerstmarkt in Stadion Galgenwaard. Aansluitend aan de oefenwedstrijd van FC Utrecht tegen FC Groningen op Sportcomplex Zoudenbalch, die om 13.00 uur wordt afgetrapt, kunnen bezoekers van jong en oud het jaar samen afsluiten aan het Herculesplein in Utrecht.

Via onderstaande plattegrond kan je nog eens exact bekijken welk kerstkraampje en overig vertier waar te vinden is in de thuishaven van FC Utrecht. Wie weet ben jij wel een van de gelukkige bij de Prijzen Loterij! Een halve seizoenkaart, tickets voor FC Utrecht – Feyenoord, de enige echte FC Utrecht Kersttrui of kaartjes voor de T-Mobile Powerbank aan de rand van het veld tijdens een Eredivisieduel van FC Utrecht zijn zomaar enkele beschikbare prijzen waar jij dan kans op maakt.

Verder zijn er nog talloze overige prijzen beschikbaar gesteld door Utrecht Marketing, Douwe Egberts, XXL Nutrition, OPPO, Bud, Gassan, Coolvaria, SV FC Utrecht, Streekwinkel Bij Dijkzicht, Snackfuture en Golfbaan Amelisweerd.

Nog geen ticket? Claim HIER je gratis kaartje en vier samen met talloze andere bezoekers die FC Utrecht een warm hart toedragen Kerst Vanuit het Hart!