Vertier voor jong en oud tijdens eerste FC Utrecht Kerstmarkt

09 december 2022

Kerst Vanuit het Hart op vrijdag 23 december in Stadion Galgenwaard.

Live entertainment, een bijzondere wensboom, tal van kraampjes waar je winterse lekkernijen kunt scoren, stands met unieke (FC) Utrecht-kerstartikelen: het is slechts een greep uit het aanbod dat er op vrijdag 23 december is, tijdens de eerste FC Utrecht Kerstmarkt in Stadion Galgenwaard.

De kerstmarkt begint om 15.00 uur en sluit dus perfect aan op de oefenwedstrijd FC Utrecht – FC Groningen, die even verderop op Sportcomplex Zoudenbalch om 13.00 uur begint die dag. Voor die vriendschappelijke match geldt voor Seizoenkaarthouders net als voor de FC Utrecht Kerstmarkt: de entree is gratis! Je kunt HIER je vrijkaartjes bestellen. Geen Seizoenkaart van FC Utrecht? Dan kost een kaartje voor het oefenduel 10 euro.

De eerste 1.500 bezoekers van FC Utrecht Kerstmarkt worden bij aankomst direct getrakteerd op een gratis kerstmuts. Er is onder meer een mooie wensboom waar je jouw wensen kunt laten uitkomen, volop live entertainment en er zijn kraampjes waar je mooie (FC) Utrecht-artikelen op de kop kunt tikken.

Verlangen je smaakpapillen tijdens deze winterstop naar een écht broodje warme wors van de Worstenmannen? Ook dan kom je tijdens de FC Utrecht Kerstmarkt aan je trekken. En er is nog veel meer lekkers verkrijgbaar in Stadion Galgenwaard op vrijdag 23 december, zoals verse stroopwafels, zalige oliebollen, romige poffertjes en dampende glühwein.

Jouw bezoek aan de FC Utrecht Kerstmarkt vastleggen kan bij de fotobooth. Voor de kids zijn springkussens aanwezig en wie zijn innerlijke Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld naar boven wil laten komen, kan zijn dartskunsten vertonen op de professionele dartsbanen van The Utrecht Darts Championship. Liever creatief aan de slag? Sluit dan aan bij de workshops Latte Art, die Douwe Egberts organiseert.

Met wie kom jij Kerst Vanuit het Hart vieren op vrijdag 23 december tussen 15.00 en 21.00 uur?