Primeur geeft drukbezochte Technische Avond extra glans

07 december 2022

Tientallen supporters van de partij bij geslaagde bijeenkomst.

Tientallen supporters van FC Utrecht waren gisteravond (dinsdag) van de partij bij de Technische Avond die de club in samenwerking met Supporters Vereniging FC Utrecht organiseerde. Zij werden in het Supportershome in Stadion Galgenwaard verrast met nieuws over Bart Ramselaar, kregen van Technisch Directeur Jordy Zuidam en Hoofdtrainer Henk Fraser antwoord op hun vragen en speelden, samen met de spelers van het eerste elftal, een pubquiz.

Altijd was hij van de partij, als er een Technische Avond werd gehouden: Ad van der Voort. De betrokken en prominente supporter van FC Utrecht overleed in het voorjaar van 2021 op 55-jarige leeftijd en daar werd bij aanvang van deze Technische Avond bij stilgestaan. Als eerbetoon aan Van der Voort, die tijdens het vragenrondje ook altijd met veel enthousiasme van wal stak, werd een stoel vrijgehouden.

Deze door Kees Jansma gepresenteerde editie van de Technische Avond begon met goed nieuws; Bart Ramselaar maakte in het bijzijn van de supporters bekend dat hij ging bijtekenen bij de Utrechtse FC. Vervolgens werd ook direct de daad bij het woord gevoegd en ondertekende de Amersfoorter, te midden van tientallen supporters, zijn nieuwe FC Utrecht-verbintenis: een echte primeur.

Tijdens het vragenrondje gingen Technisch Directeur Jordy Zuidam en Hoofdtrainer Henk Fraser in op vragen over het selectiebeleid, de spelersgroep, de speelwijze, het seizoen tot nu toe, de verwachtingen voor de toekomst, de stand van zaken bij Jong FC Utrecht en gaven ze een update over de geblesseerde spelers en hoe hun herstel vordert.

De derde helft bestond uit een pubquiz, waarbij alle spelers van FC Utrecht’s eerste elftal en de aanwezige supporters werden verdeeld in teams. De ploeg die onder leiding stond van Fabian de Keijzer, Sander van de Streek en Thijmen Nijhuis kwam daarbij als winnaar uit de bus.