Jong FC Utrecht op puntenjacht in Amsterdam

11 december 2022

Beloftenploeg vanmiddag (zondag) tegenover Jong Ajax.

Na een korte break gaat de Keuken Kampioen Divisie voor Jong FC Utrecht vanmiddag (zondag) weer verder. Het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic speelt in Amsterdam tegen Jong Ajax. Het duel op De Toekomst begint om 14.30 uur.

In uitwedstrijden lukte het Jong FC Utrecht dit seizoen nog niet een driepunter te scoren. De talenten uit de Domstad verloren op vreemde bodem zeven keer en speelden één partij gelijk; in Noord-Holland tegen Telstar. Even verderop, in Amsterdam, gaan de Utrechters nu dus op jacht naar de eerste driepunter van deze jaargang in een uitduel.

Oefenduels in Keulen en ‘s-Hertogenbosch
De voorbije weken speelde Jong FC Utrecht twee vriendschappelijke wedstrijden. Op bezoek bij FC Viktoria Köln werd met 4-1 verloren, in De Vliert eindigde het tegen FC Den Bosch ondanks een Utrechts overwicht in 1-1.

Vier nederlagen na zevenklapper
De laatste zege van Jong FC Utrecht op Jong Ajax dateert van 10 februari 2020. Het werd toen op Sportcomplex Zoudenbalch liefst 7-2 voor de Utrechtse talenten, die in de vier duels die volgden de punten telkens aan Jong Ajax moesten laten: 3-2, 1-2, 3-1 en 0-2 werd het in het voordeel van de Amsterdammers.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
De wedstrijd Jong Ajax – Jong FC Utrecht begint op De Toekomst om 14.30 uur. Vanuit Amsterdam doet FC Utrecht van het duel met de Amsterdammers rechtstreeks verslag via Twitter en Instagram Stories.