Inschrijvingen Voetbalkamp en Voetbaldagen van start

19 december 2022

FC Utrecht Experience-activiteiten op het programma in Utrecht, Naarden en Soest.

De inschrijvingen voor het laatste FC Utrecht Voetbalkamp van 2022 én de eerste FC Utrecht Voetbaldagen van 2023 zijn geopend. Sportief het jaar afsluiten in Utrecht of beginnen in Naarden of Soest: wat is er nu leuker?

Het laatste FC Utrecht Voetbalkamp van 2022 – 29 en 30 december
Beleef tijdens dit FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een FC Utrecht Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Tijdens het laatste FC Utrecht Voetbalkamp van 2022 wordt in de ochtend getraind in Sporthal Galgenwaard en in de middag op Sportcomplex Zoudenbalch. Oud-speler van FC Utrecht Gert Kruys brengt de deelnemers de fijne voetbalkneepjes bij.

FC Utrecht Voetbaldag Soest – 6 januari
Het is de allereerste FC Utrecht Voetbaldag van het jaar 2023: die in Soest, op 6 januari. De deelnemers staat aan de Eemweg in Soest een heerlijke voetbaldag te wachten, met een programma dat de kids motiveert om te werken aan hun techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

FC Utrecht Voetbaldag Naarden – 7 januari
Ook voor de tweede FC Utrecht Voetbaldag van 2023 is de inschrijving geopend. De deelnemers staat aan de Amersfoortsestraatweg in Naarden een heerlijke voetbaldag te wachten, met een programma dat de kids motiveert om te werken aan hun techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Kijk HIER voor meer informatie en inschrijven.