Eerste editie FC Utrecht Kerstmarkt groot succes

23 december 2022

Honderden supporters vieren Kerst in Stadion Galgenwaard.

Op vrijdag 23 december hebben talloze supporters de eerste editie van de FC Utrecht Kerstmarkt bezocht. In de grachten van Stadion Galgenwaard stonden tientallen kerstkraampjes opgesteld, waar de bezoekers onder anderen een potje konden speeddarten, konden genieten van heerlijke lekkernijen, souvenirs en waar ze hun wens konden laten uitkomen in een wensboom.

Bij binnenkomst werden de bezoekers getrakteerd op een gratis kerstmuts, waarna de oplettende supporters de kans niet voorbij lieten gaan om op de foto te gaan met de aanwezige selectiespelers van FC Utrecht. Eenmaal voorbij de eerste kraampjes langs de Noordtribune konden supporters hun creativiteit kwijt bij de Gebarista van Douwe Egberts. De jongste Junior Tigers vermaakten zich op de springkussens en muziekgenieters bleven even hangen bij live muziekoptredens.

Als deelnemer aan de Prijzen Loterij had je zomaar de kans een halve seizoenkaart, kaartjes voor FC Utrecht – Feyenoord, pakketten van Douwe Egberts of tickets voor de Powerbank van T-Mobile te winnen. Heb je meegedaan en ben je benieuwd of je in de prijzen bent gevallen? Houd dan je mail in de gaten, op korte termijn worden alle bezoekers die een kaart hebben geclaimd geïnformeerd met de winnende lotnummers.

FC Utrecht wil alle bezoekers bedanken voor hun komst naar de FC Utrecht Kerstmarkt en eenieder fijne feestdagen toewensen. Kerst, Vanuit het Hart!