Wegen Ayman Sellouf en FC Utrecht scheiden

30 augustus 2022

Contract van 21-jarige vleugelaanvaller per direct beëindigd.

Het tot medio 2023 doorlopende contract van Ayman Sellouf (21) wordt per direct beëindigd, zo heeft FC Utrecht in goed overleg met de flankspits van Jong FC Utrecht besloten. Dat betekent dat Sellouf momenteel transfervrij is.

Sellouf maakt medio 2021 de overstap van NEC Nijmegen naar Jong FC Utrecht. In het afgelopen seizoen speelt de vleugelaanvaller 24 officiële wedstrijden voor de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij twee doelpunten weet te maken.

“Ayman heeft in het afgelopen seizoen en het prille begin van het huidige seizoen bij Jong FC Utrecht niet de gewenste speeltijd gekregen die hij, met het oog op zijn ontwikkeling, graag had willen maken”, vertelt Technisch Manager Tim Gilissen. “Dat opgeteld bij het feit dat de concurrentiestrijd in de beloftenploeg groot is, heeft ons doen besluiten om de situatie van Ayman nader te bekijken. In goed onderling overleg zijn we tot de overeenstemming gekomen om het contract van hem te beëindigen. Wij bedanken Ayman voor zijn inzet in het afgelopen seizoen en wensen hem veel succes in het vervolg van zijn loopbaan.”