Samenwerking verlengd: XXL Nutrition blijft aan als Official Sports Nutrition Supplier

02 augustus 2022

FC Utrecht gebruikt ook komende twee seizoenen supplementen en producten van XXL Nutrition.

FC Utrecht en XXL Nutrition werken ook de komende twee seizoenen met elkaar samen. In elk geval tot en met jaargang 2023/2024 is XXL Nutrition als Official Sports Nutrition Supplier verbonden aan de Utrechtse FC.

De Eredivisieclub uit Utrecht en de leverancier van sportvoedingssupplementen en sportdranken uit Deurne gingen een jaar geleden een samenwerking aan. XXL Nutrition blijft, nu de nieuwe overeenkomst is getekend, ook de komende jaargangen FC Utrecht’s leverancier van sportvoedingssupplementen, sportdranken, proteïneshakes, bidons en bidonkratten. XXL Nutrition genereert onder meer via die bidons en kratten exposure en kwam afgelopen seizoen ook al uitgebreid aan bod en in beeld op de online kanalen van FC Utrecht, tijdens de XXL Nutrition Free Kick Challenge.

René van der Zel, CEO & Founder van XXL Nutrition: "De samenwerking met FC Utrecht is heel natuurlijk en ontspannen. Het voelt alsof we al heel lang met elkaar samenwerken. Wij geloven in onze producten en kunnen door ons netwerk laten zien waar een samenwerking in resulteert.”

Jeroen Peters, Manager Performance bij FC Utrecht: “Vanuit mijn rol bij FC Utrecht ben ik ontzettend blij dat wij het partnership hebben verlengd, het draagt namelijk bij aan onze doelstelling om iedere dag 1% beter te zijn. De ontwikkelingen en innovaties van afgelopen seizoen kunnen we dus samen naar een nog hoger niveau gaan tillen. Op naar nog twee mooie seizoenen!”