Minstens één punt verdiende Jong FC Utrecht tijdens de vorige speelronde van de Keuken Kampioen Divisie – en misschien wel drie. Maar het talententeam uit Utrecht stond aan het einde van de rit in Dordrecht met lege handen tegen de plaatselijke FC. Een snelle openingstreffer van Dion Versluis ten spijt werd het 2-1 voor de Zuid-Hollanders. Eerder al moest Jong FC Utrecht zijn meerdere erkennen in Oss tegen TOP (3-0) en in Stadion Galgenwaard tegen titelkandidaat Heracles Almelo: 0-3.

Willem II mikt op promotie
Evenals de Heraclieden heeft Willem II, de volgende opponent van de Utrechtse beloftenploeg, het vizier gericht op promotie naar de Eredivisie. Wat dat betreft wordt het dringen in een Keuken Kampioen Divisie waaraan ook onder meer PEC Zwolle, De Graafschap, VVV-Venlo, NAC Breda, ADO Den Haag en Roda JC Kerkrade deelnemen.

Drie gespeeld, vier punten
Na drie wedstrijden hebben de Tilburgers vier punten op de teller staan. Op eigen veld werd geoogst tegen Jong PSV (1-1) en Telstar (2-1). In een uitpartij tegen FC Eindhoven trok het team van trainer Kevin Hofland aan het kortste eind: 2-1. Aan ervaring geen gebrek in de selectie van de Tricolores, die beschikken over onder anderen Erik Schouten, Freek Heerkens, Lucas Woudenberg, Pol Llonch, Joeri Schroijen, Jeremy Bokila en Michael de Leeuw; stuk voor stuk – en niet de enigen in de spelersgroep – spelers met honderden wedstrijden profvoetbal op hun naam.

Tickets alleen online verkrijgbaar
Tickets voor het duel met Willem II zijn alleen ONLINE verkrijgbaar. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen HIER een gratis ticket bestellen voor de wedstrijd van vanavond. Dat ticket, en niet hun Seizoenkaartpasje, is een geldig entreebewijs voor het duel met de Tricolores.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
Niet van de partij in Stadion Galgenwaard vanavond? FC Utrecht doet via Twitter en Instagram Stories live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel.