John West blijft verbonden aan FC Utrecht OldStars

23 augustus 2022

Gerenommeerde visconservenleverancier verlengt samenwerking met FC Utrecht.

John West en FC Utrecht OldStars: het is een ijzersterke combinatie die ook in het seizoen 2022/2023 blijft bestaan. De samenwerking met het wereldberoemde A-merk, dat als maatschappelijk partner sinds 2019 aan de Utrechtse Eredivisieclub is verbonden, is met één jaar verlengd tot medio 2023.

Het logo van John West blijft de achterzijde van de wedstrijdshirts en de trainingsjacks van FC Utrecht OldStars sieren en ook blijft John West zichtbaar bij alle activiteiten waaraan het OldStars-team – een equipe van zestigplussers – deelneemt. Bovendien is het beeldmerk van John West te zien op de rolkoffers van FC Utrecht’s krasse knarrenploeg.

“Met trots verlengen wij andermaal de samenwerking met FC Utrecht’s OldStars”, zegt Arno Snoey, European Country Manager bij John West. “Maatschappelijke betrokkenheid in en rondom Utrecht vinden we erg belangrijk. Wij kijken weer uit naar een jaar vol met mooie gezamenlijke initiatieven met FC Utrecht waarin we de thema’s gezonde voeding, vitaliteit, sport en beweging centraal zetten.”

Snoey vervolgt: “Het zijn van maatschappelijk partner van FC Utrecht OldStars is voor ons van grote waarde. Het OldStars-team is namelijk een positieve afspiegeling van wat beweging, gezonde voeding en vitaliteit in een sociale omgeving op latere leeftijd met je kan doen. Dat vinden we belangrijk bij John West: een actieve en gezonde levensstijl. Onze producten zitten dan ook van nature boordevol proteïne en omega 3.”

Met elkaar bepalen FC Utrecht en John West, als onderdeel van het partnership, de inhoud van één gezamenlijke maatschappelijke activatie. Daarnaast kan John West inhaken op minimaal twee bestaande maatschappelijke activaties van FC Utrecht.

FC Utrecht OldStars is een team voor zestigplussers. De equipe speelt Walking Football, een variant op voetbal waarbij – zoals de naam al doet vermoeden – bijvoorbeeld niet gerend mag worden. Bij FC Utrecht OldStars draait het niet alleen om samen bewegen, maar ook om de onderlinge verbindingen die rondom de sportieve activiteiten ontstaan.