Fraser: ‘We hebben een bepaalde geldingsdrang’

19 augustus 2022

Hoofdtrainer Henk Fraser over het uitduel met FC Emmen.

Voor FC Utrecht staat morgen (zaterdag) een uitduel in Emmen op het programma. De Domstedelingen nemen het op tegen de plaatselijke FC. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in De Oude Meerdijk. Op het FC Utrecht Topsportcentrum blikt Hoofdtrainer Henk Fraser vooruit.

“Daar kan ik helemaal niets over zeggen”, reageert Hoofdtrainer Henk Fraser op de constatering dat er vandaag fanatiek werd getraind. “Ik vind de sfeer binnen de groep uitstekend. Dat zie je aan het plezier dat we hebben maar ook aan de arbeid die we leveren, zelfs op een training zoals vandaag. We hebben een bepaalde geldingsdrang, dat is duidelijk.” 

Morgen (zaterdag) neemt FC Utrecht het op tegen FC Emmen. “Een aantal zaken die we goed gedaan hebben nemen we mee. Maar wat ik net al zei, er zijn ook een aantal verbeterpunten en daar heb ik wel de nadruk op gelegd. Maar we moeten ook niet vergeten dat we in de laatste drie wedstrijden fases hebben gehad waarin we erg dominant waren. Dat is wel het streven. We werken keihard en moeten daar ook heel fit voor zijn.” 


Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.