Fraser: ‘Super pijnlijk’

21 augustus 2022

Hoofdtrainer Henk Fraser over de nederlaag tegen FC Emmen.

De uitwedstrijd in Drenthe eindigt voor FC Utrecht in een 3-2 nederlaag tegen FC Emmen. Na afloop van deze wedstrijd stond Hoofdtrainer Henk Fraser voor de camera om terug te blikken op de nederlaag. 

“Uiteindelijk, zeker als je naar de tweede helft kijkt, dan is deze nederlaag super pijnlijk.” Zo begint Hoofdtrainer Henk Fraser zijn nabeschouwing op het duel met FC Emmen. “Ik moet eerlijk zijn, ik denk dat we nooit echt gehad hebben op deze wedstrijd. We begonnen al heel moeizaam. Zoals je zag zijn we ook al heel snel geschakeld naar een ander systeem. Maar ook uiteindelijk in dat systeem waren we nog niet vast genoeg. Dan heb je nog het geluk dat je twee keer op voorsprong komt vanuit spelhervattingen die fantastisch waren.”

“Ik denk dat wij, zeker gezien de eerste twee wedstrijden waarin we ook niet het maximale halen, echt wel op zoek zijn naar resultaat. Het liefst drie punten. En ook nu weer zie je, in die korte fase dat wij het wel naar ons toe kunnen trekken, dat we weer de mogelijkheden niet maken.” 


Bekijk hieronder de volledige nabeschouwing.