Fraser: 'Het gevoel is positief'

05 augustus 2022

Hoofdtrainer Henk Fraser over het uitduel met RKC Waalwijk.

De Eredivisie staat voor de deur en FC Utrecht trapt af met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Op het FC Utrecht Topsportcentrum blikt Hoofdtrainer Henk Fraser vooruit op zijn eerste officiĆ«le duel voor FC Utrecht als Hoofdtrainer van de club.

"Jazeker", zo begint Fraser zijn antwoord op de vraag of hij zin heeft in de start van het nieuwe seizoen. "Ik heb er heel lang naar uitgekeken, iedereen van ons eigenlijk wel. Dus wat dat betreft zijn we blij dat we eindelijk kunnen beginnen."

Over de voorbereiding was Fraser duidelijk. "We moeten gewoon eerlijk zijn. Ik denk dat als je kijkt naar onze voorbereiding, naar de resultaten, dan kan je zien dat het best wisselvallig was. Dat was ook in het spel soms zo. Daar zijn voor mij wel een paar verklaarbare redenen voor en daarom neem je dat voor lief. Maar ik denk wel dat we goed op weg zijn. Je weet zelf dat een voorbereiding een bepaald gevoel kan geven. Positief en soms wat minder positief. Maar uiteindelijk gaat het nu om het 'echie' en dan moet je zorgen dat je goed start. Dat wordt wel heel belangrijk voor ons."

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.