FC Utrecht Voetbalscholen gaan weer beginnen

03 augustus 2022

Verbeter je skills onder leiding van FC Utrecht-trainers in Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Odijk, Utrecht en Vreeswijk.

De inschrijvingsperiode voor de FC Utrecht Voetbalscholen is geopend. Vanaf nu is het voor voetballers van 7 tot 15 jaar mogelijk zich aan te melden voor de trainingen die FC Utrecht organiseert in Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Odijk, Utrecht en Vreeswijk.

De FC Utrecht Voetbalschool is voor alle kinderen, meiden en jongens van 7 tot en met 15 jaar, die extra gemotiveerd zijn hun voetbalskills verder te ontwikkelen.

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van een jeugdtrainer van de FC Utrecht Academie. In kleine groepen wordt wekelijks een intensieve training afgewerkt. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

Er beginnen in september FC Utrecht Voetbalschool-cycli bij BVV in Blaricum, bij IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg, bij SV Odijk in Odijk, bij VSV in Vreeswijk en op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht. Op laatstgenoemde locatie wordt bovendien een FC Utrecht Keeperschool georganiseerd, speciaal voor doelmannen tussen de 7 en 17 jaar.

Kijk HIER voor meer informatie en inschrijven.