Eliano Reijnders versterkt Jong FC Utrecht-selectie

24 augustus 2022

Middenvelder (21) komt op huurbasis over van PEC Zwolle.

Versterking voor de Jong FC Utrecht-selectie: Eliano Reijnders wordt aan de ploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic toegevoegd. De 21-jarige middenvelder wordt dit seizoen door FC Utrecht van PEC Zwolle gehuurd. De Utrechters hebben een optie tot koop bedongen op Reijnders, die per direct bij de Utrechtse beloftenkern aansluit.

Zwollenaar Reijnders geniet zijn jeugdopleiding bij CSV’28, FC Twente en PEC Zwolle. In het shirt van De Blauwvingers speelt hij 52 partijen in de Eredivisie en komt hij vier maal in actie in de TOTO KNVB Beker.

“Eliano is met zijn kwaliteiten en de ervaring die hij de voorbije jaren op het hoogste niveau heeft opgedaan een welkome versterking voor onze beloftenploeg”, zegt Technisch Manager Tim Gilissen van FC Utrecht. “Dit seizoen krijgt hij bij ons de kans speelminuten te maken in de Keuken Kampioen Divisie om zichzelf op die manier door te ontwikkelen. Wij verwachten dat zowel Jong FC Utrecht als Eliano hiervan de vruchten plukt en het feit dat we een optie tot koop hebben bedongen in de huurovereenkomst maakt het mogelijk om hem permanent over te nemen van PEC Zwolle.”