Drukbezochte Business BBQ groot succes

31 augustus 2022

Ruim 400 leden van FC Utrecht’s Business Club aanwezig bij kick-off business-seizoen.

Ruim 400 leden van de Business Club van FC Utrecht waren van de partij bij de eerste netwerkactiviteit van dit seizoen. In Stadion Galgenwaard genoten zij van een spelerspresentatie, lekkere gerechten van de barbecue en de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken.

Na een lekker welkomstdrankje in Stadion Galgenwaard namen de ruim 400 aanwezigen plaats op de tribune, vanuit waar zij zagen hoe de spelers en stafleden van FC Utrecht werden aangekondigd en geïnterviewd door René van den Berg en Gert Kruys. Vervolgens kregen de leden van de Business Club van FC Utrecht de gelegenheid om met elkaar bij te praten en te netwerken – uiteraard onder het genot van heerlijke gerechten van de barbecue.

“Met dank aan Compass Group, Napoleon Grills en Merchand-Ice was het een gezellig en geslaagd event”, aldus Gert Kruys, Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht. “Het was fantastisch om zoveel leden bij elkaar te zien bij deze editie van de FC Utrecht Business BBQ!”

Eén van die aanwezigen was Niels Klabbers, eigenaar van TeamQ14. “Het is een mooie start van het seizoen. Je ziet elkaar weer, je hebt mooie verhalen om te vertellen en dit is perfect om bij te praten”, zei Klabbers. “Ik heb nog niet met een speler geproost, maar ik ga ze straks zeker even opzoeken!”

Ook Pim van der Heide, mede-eigenaar van Signatyours, had het uitstekend naar zijn zin in Stadion Galgenwaard. “Netwerken en voetbal combineren, wie wil dat nu niet als ondernemer? Dit is de nieuwe generatie netwerken, niet puur gericht op leads maar mensen leren kennen onder het genot van een borrel en voetbal op de achtergrond.”