FC Utrecht O17 beleeft op Zoudenbalch een heerlijke middag door met 6-0 van Feyenoord O17 te winnen.

De eerste helft was het FC Utrecht O17 wat de klok sloeg. De eerste bal die door Feyenoord O17 het middenveld werd ingespeeld werd gelijk afgejaagd en veroverd. Door het afjagen ontstonden er veel mogelijkheden om te scoren. Na 30 seconden lag de bal al bijna in het net bij Feyenoord O17. Door een goede reflex van de keeper werd de bal van de lijn gehaald. Een minuut later vond FC Utrecht O17 weer bijna het net via een mooie aanval over rechts, weer stond de keeper in de weg. In de 6e minuut vond de goed spelende spits van FC Utrecht O17 met zijn hoofd voor het eerst het net via een flitsende combinatie. De machine van FC Utrecht O17 ging lopen. De spits kwam weer in stelling en scoorde via een prachtige volley ook de 2-0. Hierna volgde al snel de 3-0, 4-0 en in de 36ste minuut stond de teller al op 5-0.

FC Utrecht O17 moest wel scherp blijven en de wedstrijd doodmaken door het tempo eruit te halen. De tweede helft ging Feyenoord O17 iets meer in de aanval en probeerde het door middel van de lange bal meer druk op de achterhoede te krijgen. Een spaarzame kans werd er door FC Utrecht O17 geboden. Het resulteerde in geen van de momenten in doelpunten. Het spel van FC Utrecht O17 werd helaas zo nu en dan iets te gemakzuchtig, ook best logisch met een 5-0 voorsprong. Toch was dat best jammer omdat er een veel hogere uitslag mogelijk was. Maar ondanks dat wist FC Utrecht O17een fiks aantal kansen te creëren en nog een keer het net te vinden via een zeer attente buitenspeler die de bal in de korte hoek wist te spelen. Met een hattrick van de spits en de nul achterin mocht FC Utrecht O17 terugkijken op een heerlijk middagje voetballen in de stralende zon.

Lees onder het wedstrijdverslag van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend.