Tweede Paasdag: Jong FC Utrecht ontvangt FC Den Bosch

18 april 2022

Keuken Kampioen Divisie-voetbal vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard.

Jong FC Utrecht gaat op Tweede Paasdag op zoek naar punten in Stadion Galgenwaard. De ploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic treft vanavond (maandag) FC Den Bosch. Het Keuken Kampioen Divisie-duel begint om 20.00 uur.

Aankijken tegen een achterstand van twee doelpunten, om dan vervolgens alsnog te winnen. Jong FC Utrecht deed het tijdens de vorige Keuken Kampioen Divisie-speelronde in Maastricht tegen MVV, waar het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic na een valse start (2-0) op overtuigende wijze de match omdraaide: 2-4. Het was voor het eerst dat Jong FC Utrecht, sinds die ploeg toetrad tot de Eerste Divisie, na een achterstand van twee goals toch de volle buit pakte.

Zeventiende
De voorbije dagen werd in de Keuken Kampioen Divisie op het duel tussen Jong FC Utrecht en FC Den Bosch na de volledige 35ste speelronde afgewerkt. Het Utrechtse beloftenteam staat nu op plek zeventien en passeert bij een zege op de Brabanders het als zestiende geklasseerde Telstar. FC Den Bosch bezet de dertiende stek van de ranglijst. De Bossche FC heeft nu zes punten meer dan de beloftenploeg uit Utrecht.

Sterk op eigen veld
Elf keer eerder stonden Jong FC Utrecht en FC Den Bosch in de Eerste Divisie tegenover elkaar. Op eigen veld is het Utrechtse talententeam nog ongeslagen tegen de ploeg uit de Brabantse provinciehoofdstad. Jong FC Utrecht won drie keer (5-0, 5-1 en 3-1) en tweemaal werden de punten gedeeld (1-1, 1-1).

In vorm
Tegenstander FC Den Bosch is bezig aan een sterke serie. De equipe van Jack de Gier won vier van de laatste zes wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en wist bij drie van die overwinningen drie keer te scoren. En dat terwijl de Bosschenaren in de eerste 27 competitieduels van dit seizoen slechts twee keer minimaal drie doelpunten maakten.

Tickets online en in de Fanshop
Kaarten voor de wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Den Bosch zijn ONLINE verkrijgbaar en vanaf 19.00 uur vanavond ook te koop in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Live op tv en verslag via Twitter en Instagram Stories
De wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Den Bosch wordt door ESPN rechtstreeks uitgezonden. Bovendien doet FC Utrecht van het duel live verslag via Twitter en Instagram Stories. Zo hoef je dus, ook als je vanavond niet van de partij bent, niets van de match te missen.