Opnieuw een dubbele matchday: zo volg je alle ontwikkelingen

29 april 2022

Het eerste elftal en de beloftenploeg van FC Utrecht komen vanavond (vrijdag) tegelijkertijd in actie.

Opnieuw een dubbele matchday voor FC Utrecht. Vanavond (vrijdag) speelt het eerste elftal in Stadion Galgenwaard vanaf 20.00 uur tegen NEC en op datzelfde moment begint Jong FC Utrecht in Velsen-Zuid aan de uitpartij tegen Telstar. We zetten voor je op een rijtje waar je de verrichtingen van beide teams kunt volgen.

20.00 uur: FC Utrecht – NEC
Natuurlijk: er gaat niets boven het bezoeken en beleven van een wedstrijd van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Heb je voor de pot van vanavond nog geen kaartje? Tik jouw ticket dan HIER op de kop. Kun je er vanavond niet bij zijn? Op ESPN 2 wordt de wedstrijd rechtstreeks uitgezonden. Bovendien doet FC Utrecht vanuit Stadion Galgenwaard rechtstreeks verslag van de wedstrijd via Twitter en Instagram Stories. Ook op de perstribune van de partij: de vaste radioreporters van RTV Utrecht.

20.00 uur: Telstar – Jong FC Utrecht
In het BUKO Stadion gaat Jong FC Utrecht tegen De Witte Leeuwen op puntenjacht. Flitsen van het uitduel met Telstar komen voorbij in het schakelprogramma ‘Voetbal op Vrijdag’, dat op ESPN te zien is. Vanuit Velsen-Zuid verzorgt FC Utrecht bovendien updates via Twitter.