Kaartverkoopinformatie Feyenoord-uit

13 april 2022

Meer informatie over tickets voor het duel met Feyenoord in De Kuip.

De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord op 24 april begint morgen (donderdag) om 13.00 uur voor Gouden Seizoenkaarthouders. Zaterdag om 10.00 uur start – wanneer voorradig – de kaartverkoop voor Seizoenkaart- en Uitkaarthouders. Er gaat een beperkt aantal kaarten in de verkoop voor FC Utrecht-supporters.

Op dit moment zijn er drie bussen beschikbaar voor de wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. Door de eerdere wanordelijkheden en schadegevallen rondom uitwedstrijden is de geborgenheid van buschauffeurs en andere medewerkers aangetast. Omdat FC Utrecht wil dat eenieder die diensten verricht voor de club zich veilig voelt bij het werk wat hij of zij moet doen, kunnen er op dit moment maar drie bussen rijden naar De Kuip. Bij eerdere awaydays is deze geborgenheid niet altijd gegarandeerd geweest en daarom heeft de club in overleg met de partner van het busvervoer deze keuze gemaakt.

Wel onderzoekt de club nog de mogelijkheden om meer (welwillende) supporters naar de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht mee te laten gaan. Mochten er veranderingen komen in het aantal supporters dat welkom is, dan lees je dit op FCUtrecht.nl.

De club roept alle supporters op tot het creëren en behouden van een positieve en gezellige sfeer, zowel tijdens de busritten als tijdens de wedstrijd. Alleen als iedereen die betrokken is bij een awayday zich veilig voelt, kunnen we spreken van een geslaagde awayday.