Jong FC Utrecht ontvangt NAC Breda in Stadion Galgenwaard

04 april 2022

Keuken Kampioen Divisie-voetbal vanavond (maandag) aan het Herculesplein.

In Stadion Galgenwaard kruist Jong FC Utrecht vanavond (maandag) de degens met NAC Breda. Het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen de Utrechters en de Bredanaars begint om 20.00 uur.

Jong FC Utrecht deed weinig onder voor Roda JC Kerkrade, afgelopen vrijdag in Limburg. Maar een zondagsschot op vrijdagavond, geproduceerd door invaller Robert Klaasen, zorgde ervoor dat het team van Hoofdtrainer Darije Kalezic toch met lege handen huiswaarts moest keren: 2-1. Het was voor de derde keer in de laatste vier wedstrijden dat de Utrechtse beloften verloren met één doelpunt verschil.

Remise in Breda
De laatste keer dat het talententeam uit de Domstad gelijkspeelde? Dat was op 19 november 2021. En de tegenstander die dag? Inderdaad: NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion zorgde een eigen doelpunt van Julliani Eersteling toen voor een 1-0 tussenstand. Een schot van Raymond Huizing leverde de gelijkmaker op: 1-1. Sindsdien waren er in de Keuken Kampioen Divisie nog twee smaken waarvan de equipe van Kalezic proefde: winst en verlies.

Weerzien met oude bekenden
NAC Breda, dat over onder anderen voormalig FC Utrecht’ers Ruben Ligeon, Odysseus Velanas en Jeredy Hilterman beschikt, speelde afgelopen vrijdag met 0-0 gelijk tegen Jong Ajax. De ploeg van trainer Edwin van de Graaf staat op de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong FC Utrecht nam het sinds dat team toetrad tot de Eerste Divisie zes keer op tegen de Bredanaars, maar slaagde er nog nooit in van de geel-zwarten te winnen.

Tickets via internet en vanavond in Fanshop
Kaarten voor de wedstrijd Jong FC Utrecht – NAC Breda zijn ONLINE verkrijgbaar en vanavond vanaf 19.00 uur ook te koop in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. Je kunt HIER meer over de kaartverkoop lezen.

Live verslag via Twitter en Instagram
Niet van de partij vanavond? FC Utrecht doet via Twitter en Instagram Stories rechtstreeks verslag van Jong FC Utrecht – NAC Breda.