Hole-in-ones bij de vleet in Stadion Galgenwaard

25 april 2022

Leden van Business Club van FC Utrecht genieten van footgolfactiviteit.

Een hole-in-one vieren, en dan ook nog eens in Stadion Galgenwaard. Het gebeurde afgelopen week, toen op dinsdag en woensdag 150 leden van de Business Club van FC Utrecht genoten van een footgolfactiviteit.

Een uitdagende footgolfbaan van negen holes was uitgezet voor de Business Club-leden, die tussen het mikken en juichen door in Stadion Galgenwaard genoten van een hapje en een drankje en een afsluitende netwerkborrel.

“Het was fantastisch dat we liefst 150 leden van de Business Club mochten verwelkomen bij dit event”, aldus Sponsorship Manager Michel Renssen van FC Utrecht. “De animo was zo groot dat we het event zelfs over twee dagen moesten verspreiden. Het was een unieke gelegenheid voor de leden om elkaar op een leuke manier (beter) te leren kennen. We kijken terug op twee geslaagde dagen.”

Sales Director Lloyd Heijnis van Infradax had genoten van de bijzondere activiteit in Stadion Galgenwaard. “Het was een zeer geslaagd en goed georganiseerd event. Leuk om op deze manier met andere leden in contact te komen.”