Feyenoord-uit: extra kaarten beschikbaar

21 april 2022

Meer tickets in verkoop na goed overleg tussen club en achterban.

FC Utrecht heeft een busvervoerder bereid gevonden om aanstaande zondag meer FC Utrecht-supporters naar De Kuip te vervoeren. Voordat deze zoektocht naar extra bussen gestart is, heeft de club intensieve gesprekken gehad met de achterban, waardoor het vertrouwen dusdanig hersteld is, dat er op een veilige manier extra bussen kunnen rijden. Om 14.30 uur trapt FC Utrecht in Rotterdam af tegen Feyenoord.

Door de eerdere wanordelijkheden en schadegevallen rondom uitwedstrijden was de geborgenheid van de buschauffeurs aangetast en waren er maar drie bussen beschikbaar voor het treffen met de Rotterdammers. FC Utrecht heeft intensieve gesprekken gehad met de achterban de afgelopen dagen, omdat de veiligheidskwestie hoog opgenomen wordt door de club. Prioriteit is dat iedereen zich veilig moet voelen.

In de overleggen is naar voren gekomen dat een gedeelte van de supporters zich bereid tonen om actief te helpen om een positieve sfeer te krijgen en hun mede-supporters aanspreken wanneer zij er anders in zitten.

Aan de extra bussen die vandaag gevonden zijn, hangt een hoge borgsom. De club roept iedereen op om het goede voorbeeld te laten zien in positieve support, naar de medesupporters, naar het voetballandschap en de omgeving. Naar aanleiding van de gevoerde gesprekken en de maatregelen die genomen worden in samenspraak met de supporters, ziet de club de awayday van zondag met vertrouwen tegemoet.

Het is vanaf nu mogelijk voor alle Uitkaarthouders en Seizoenkaarthouders om HIER tickets aan te schaffen voor het duel van aankomende zondag. De verkoop loopt tot uiterlijk vrijdag 22 april, 16.00 uur.

De geborgenheid van iedereen die is betrokken bij een uitwedstrijd staat voorop en daarom doen wij nogmaals beroep het team positief te steunen en je te onthouden van wangedrag. Op naar een mooie awayday!