FC Utrecht en FC Abcoude gaan samenwerken

06 april 2022

Eredivisionist tekent samenwerkingsovereenkomst met Abcoudse FC.

FC Utrecht en FC Abcoude gaan met ingang van het seizoen 2022/2023 samenwerken. Als onderdeel van het partnership gaan de clubs elkaar ondersteunen op het gebied van voetbal, commercie en maatschappelijke activiteiten.

“Wij zijn erg enthousiast over de op handen zijnde samenwerking tussen FC Utrecht en FC Abcoude”, aldus Bas van den Brink, Coördinator Scouting en Manager Partnerclubs. “FC Abcoude wordt geleid door enthousiaste, ambitieuze en kundige voetbalmensen. Wij willen ze graag helpen ontwikkelen, zowel op als naast het veld.”

FC Abcoude sluit vanaf de nieuwe jaargang aan bij het door FC Utrecht opgezette ontwikkelprogramma voor het voetbalkader en de spelers. Daarnaast gaat er aandacht uit naar commerciële en maatschappelijke kansen.

“Wij zijn verheugd om samen stappen te zetten in de ontwikkeling van onze club”, zegt Genaro Snijders, technisch manager van FC Abcoude. “Wij zijn een sportieve en ambitieuze club en willen ons op meerdere fronten verder ontwikkelen. Daarbij zien wij in FC Utrecht de ideale partner.”