Energieke avond bij Van der Valk Hotel Vianen

12 april 2022

Ruim 150 leden van FC Utrecht Business genieten van Rabobank Dinnershow.

Een overheerlijk diner op een prachtige locatie, een spetterend optreden van Sandy Kandau, het eindelijk weer bij elkaar kunnen komen en het leggen van nieuwe contacten: het waren die facetten die de door FC Utrecht Business georganiseerde Rabobank Dinnershow bij Van der Valk Hotel Vianen tot een groot succes maakten.

In Vianen troffen ruim 150 leden van FC Utrecht Business die actief zijn in de Business Lounge, Executive Lounge, de skyboxen of als (Official) Partner elkaar. Er werd volop genetwerkt en genoten van heerlijk eten en in de vorm van een spetterend optreden van Sandy Kandau werd de avond op een feestelijke manier afgesloten.

“Het was mooi om iedereen op deze manier te kunnen ontvangen”, vertelde Martin van der Valk, Directeur Van der Valk Hotels. “Daarnaast was het leuk om te constateren dat er in een ontspannen sfeer weer vele nieuwe contacten zijn ontstaan.”

Mede-eigenaar van TRÔNE seating Sarah was één van de aanwezigen in Vianen. “Na twee jaar iedereen weer zien. En dat in combinatie met zo’n heerlijk diner bij Van der Valk in Vianen. Dat maakte het tot een topavond!”

Dat onderschrijft Rients Schuddebeurs, Directeur Coöperatieve Rabobank. “Een avond waar aan tafel de energie ervan af spatte”, aldus Schuddebeurs. “Dat is kenmerkend voor onze club. Mooi dat we hieraan verbonden zijn en ook de kans kregen te benoemen hoe de Rabobank een bijdrage kan leveren aan de grote vraagstukken in de wereld, zoals de Energietransitie en een inclusieve samenleving.”