Nummer 1 van het klassement FC Utrecht O15 en de nummer 6, FC Volendam O15, stonden vanmiddag (zaterdag) op Sportcomplex Zoudenbalch tegenover elkaar. FC Volendam O15 stond onder leiding van Ridwan Schouten, vorig jaar nog assistent-trainer bij FC Utrecht O15.

Vanaf de aftrap werd duidelijk wat de intentie van FC Utrecht O15 was, er werd meteen hoog druk gezet om FC Volendam O15 niet te laten opbouwen. Al in de 7e minuut was het bijna raak, Shakir schoot net buiten het strafschopgebied op het doel maar deze werd gepakt door de keeper. Meteen hierna kwam FC Volendam O15 er gevaarlijk uit en kwam het tot een schot op de lat, vervolgens in de rebound werd het schot gekeerd door een FC Utrecht O15 speler.

In de 12e minuut schoot Shakir twee keer op het doel van FC Volendam O15. In de 15e minuut was het eindelijk raak, Melih maakte op aangeven van Shakir de 1-0.  In de 16e minuut moest Björn helaas het veld verlaten vanwege een kuitblessure en werd hij vervangen door Raynell. In de 21e minuut een mooie aanval van FC Utrecht O15, voorzet van Sil op Shakir die helaas in de handen van de keeper schoot.

FC Utrecht O15 kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en zette in de 26e minuut een aanval op, een mooi schot van Melih werd gekeerd door de keeper maar in de rebound was de keeper kansloos op het schot van Raynell: 2-0. In de 28e minuut werd een corner van FC Utrecht O15 genomen door Melih, Raynell was alert en kopte de bal tegen de touwen: 3-0.

In de 35e minuut werd Pascal vanwege een blessure gewisseld voor Senna. Voor de rust was FC Utrecht O15 nog één keer gevaarlijk door de opkomende rechtsback Pascal, hij gaf een goede voorzet op Shakir die vervolgens op het doel schoot maar de bal werd gepakt door de keeper van FC Volendam O15.

Ruststand 3-0.

Aanvang 2e helft, Sil moest plaats maken voor Noël, een speler van FC Utrecht O14.

FC Utrecht O15 ging op dezelfde wijze door als voor de rust. In de 46e minuut was het weer raak, Melih maakte de 4-0 op aangeven van Raynell. Wissel 52e minuut, Raynell werd vervangen door Abdarrahman. In de 55e minuut scoorde FC Volendam O15 de 4-1 nadat FC Utrecht iets te veel ruimte weggaf op het middenveld. Keeper Luca was kansloos op de inzet van de Noord-Hollanders. Niet veel later was FC Utrecht O15 weer bij de les en scoorde Melih in de 58e minuut de 5-1 na een prachtige pass van Kristoffel. Meteen na de aftrap zag Melih weer zijn kans schoon en scoorde in de 58e minuut de 6-1.

Er werd weer gewisseld, Luca en Shakir mochten het veld verlaten in hun plaats kwamen Olivier en Kenji. FC Utrecht O15 bleef gewoon doorgaan met goed voetballen en in de 60e minuut scoorde Abderrahman de 7-1 op aangeven van Melih. De Volendammers geloofden er niet meer in en gaven Melih in de 61e minuut iets te veel ruimte, een goede assist van Kenji op Melih en hij rondde bijzonder fraai af door een lob over de keeper: 8-1. Het werd voor FC Volendam O15 nog vervelender. Wie anders in deze wedstrijd dan Melih, hij scoorde in de 73e en 75e minuut ook nog eens de 9-1 en de 10-1!! In de 78e minuut scoorde Luuk op aangeven van Kenji ook nog eens de 11-1.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de thuiswedstrijden!