Meer dan honderd leden proosten tijdens FC Utrecht Business Borrel

10 september 2021

Genieten van mooie anekdotes en netwerken bij Star Lodge Hotels.

Meer dan honderd leden van FC Utrecht Business waren van de partij bij de eerste FC Utrecht Business Borrel van dit seizoen. In Star Lodge Hotels genoten zij onder meer van vermakelijke anekdotes van Gert Kruys en Gert Jakobs en kregen zij een presentatie over Star Lodge Hotels. Na afloop van het formele gedeelte was er natuurlijk volop de gelegenheid om te netwerken.

“Het was een ontzettend leuke borrel, met interessante verhalen van voormalig wielrenner Gert Jakobs”, vertelde Gert Kruys, die de aanwezigen op zijn beurt ook vermaakte met mooie anekdotes uit zijn voetballoopbaan. “Ik ben er super trots op dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad”, aldus Kruys.

Het deed Floris van Es, General Manager bij Star Lodge Hotels, goed om de meer dan honderd leden van FC Utrecht Business bij deze borrel te kunnen ontvangen. “We hebben er vanwege Corona even op moeten wachten, maar zijn blij dat we de florerende Business Club van FC Utrecht nu dan toch op onze prachtige locatie konden ontvangen”, vertelde hij.

“Als nieuw lid van FC Utrecht Business zijn wij verrast door de Business Events van hoog niveau”, aldus Ries Haan, Key Accountmanager bij Groveko. “Wij kunnen op deze manier in een informele maar toch zakelijke setting eenvoudig integreren in de Business Club van FC Utrecht. Wij kijken nu al uit naar het volgende event!”