Hake: 'We moeten en kunnen beter'

21 september 2021

Hoofdtrainer René Hake over het treffen met NEC.

Een doordeweekse speelronde in de Eredivisie! En dat betekent dat FC Utrecht morgen (woensdag) alweer in actie komt. Op die dag nemen de Domstedelingen het op tegen NEC. Om 18.45 uur wordt er in het Goffertstadion afgetrapt voor een duel met de huidige nummer 7 op de ranglijst. In het FC Utrecht Topsportcentrum blikt Hoofdtrainer René Hake vooruit.

"Nee ik denk dat NEC gaat spelen vanuit hun eigen manier van spelen", begint Hoofdtrainer René Hake zijn antwoord op de vraag of hij denkt dat NEC op dezelfde manier zal gaan spelen als RKC Waalwijk. "Tuurlijk zullen we ook rekening houden met eventueel andere scenario's, alleen dat zal blijken als we de wedstrijd beginnen of dat wel of niet zo is. Dan kunnen we van NEC verwachten wat we ze de afgelopen wedstrijden gedaan hebben, want daar zijn ze inderdaad redelijk succesvol mee."

"Belangrijkste is dat we vanuit onze intentie goed spelen morgen en door goed te spelen verhoog je de kans om te winnen. In een aantal aspecten van onze speelwijze hebben we het gewoon laten liggen, te veel momenten gehad waarin we er gewoon niet goed uitzagen en daardoor de wedstrijd op en neer golft. RKC maakte het ons daardoor een aantal keer heel moeilijk maken in bepaalde situaties. Ik vind dat we dat niet mogen toelaten."

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.