FC Utrecht O14 speelde op een regenachtig Zoudenbalch tegen FC Twente/Heracles Academie O14. Beide ploegen bevonden zich in de middenmoot, de vraag was wie aansluiting zou vinden bij de top van de ranglijst. Dit was de eerste van 7 returnwedstrijden, de vorige ontmoeting eindigde in een 3-0 overwinning voor de Tukkers.

FC Utrecht O14 startte erg voortvarend, de tegenstander werd over het hele veld afgejaagd. De bezoekers hadden veel moeite om hiermee om te gaan en verloren vaak de bal. FC Utrecht O14 wist hiervan niet te profiteren.

Aan de andere kant werd FC Twente/Heracles Academie O14 vaak gevaarlijk uit een snelle omschakeling. FC Utrecht O14 stond meerdere malen niet goed georganiseerd, zo ook bij de 0-1. Een scherp aangesneden voorzet werd knap binnen geschoten door de bezoekers.

FC Utrecht O14 gooide er nog een tandje bovenop, vlak voor rust was het eindelijk raak. Na een goede voorzet van Levi Meijer wist Adam Attallihi te profiteren uit de rebound.

De tweede helft was eenrichtingsverkeer. De gasten hadden geen antwoord op het agressieve pressen van FC Utrecht O14 en verloren constant op eigen helft de bal. Attallihi wist in de 43e minuut de 2-1 binnen te schieten na een knappe aanval. In het restant van de wedstrijd was FC Utrecht O14 ontzettend slordig in de afronding, anders had de score een stuk hoger uit kunnen vallen.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend!