De weersomstandigheden waren vanmiddag fantastisch voor de clash tussen de nummer 1 FC Utrecht O15 en de nummer 2 sc Heerenveen O15. Vanaf de aftrap was FC Utrecht O15 meteen gretig en scherp. Al in de 3e minuut was het raak na een mooie aanval over rechts kreeg Björn de bal aangespeeld en gaf een mooie voorzet op maat voor het doel, Shakir was alert en kopte de 1-0 binnen. In de 13e minuut een mooie pass van Björn op Kristoffel, hij wilde de bal met een prachtige lob over keeper van sc Heerenveen O15 spelen, helaas ging deze net over het doel. In de 15e minuut werd sc Heerenveen O15 gevaarlijk en zette een goede aanval op. De Heerenveens spits haalde uit en Luca voorkwam een doelpunt. Niet veel later verdedigde sc Heerenveen O15 slecht uit, FC Utrecht O15 profiteerde hier niet van, het schot van Kristoffel was niet gevaarlijk genoeg en werd gepakt door de keeper van sc Heerenveen O15. In de 25e minuut was het dan wel raak, een corner van Sil werd afgerond door Shakir: 2-0. Met 2-0 gingen we de rust in.

Na de rust ging FC Utrecht O15 verder waarmee het was begonnen. In de 44e minuut scoorde Shakir de 3-0 na een goede voorzet vM Youssif.  Niet veel later een corner genomen door Björn, de inlopende Pascal schoot  de bal droog in de touwen: 4-0 FC Utrecht O15 ging wisselen. Björn, Melih en Shakir maakten plaats voor de verse krachten Andres, Kenji en Raynell. FC Utrecht O15 bleef aanvallen en Raynell scoorde nog in de 76e minuut op aangeven van Abderrahman.

FC Utrecht won verdiend met 5-0 en verdedigde de eerste plaats uitstekend!

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de thuiswedstrijden!