Vier leden Junior Tigers vormen nieuwe Tigerraad

10 oktober 2021

Jonge supporters denken mee over invulling programma kidsclub.

Jamiën Hendrikse, Lieke Hendericks, Thijmen van Rhee en Julia van den Berg zijn de vier nieuwe leden van de Tigerraad. Alle vier de jonge supporters zijn lid van de kidsclub van FC Utrecht genaamd 'Junior Tigers' en zij zullen onder meer meedenken over de invulling van het activiteitenprogramma van de kidslcub van FC Utrecht.

De Tigerraad komt twee keer per seizoen bij elkaar en bestaat dus uit vier leden, twee jongens en twee meisjes van verschillende leeftijden. Zo wordt ervoor gezorgd dat de Tigerraad een goede afspiegeling is van de gehele kidsclub van FC Utrecht.

Afgelopen woensdag 6 oktober vond de eerste Tigerraad plaats. De Tigerraad komt vooral samen voor het bedenken van leuke activiteiten, het selecteren van de leukste kadootjes voor de Junior Tigers-leden en het maken van content over de kidsclub op een interactieve en speelse manier. Tijdens de herfstvakantie zullen de eerste evenementen al georganiseerd worden. Wat deze evenementen precies zullen zijn, lezen de leden van FC Utrecht’s Junior Tigers binnenkort in de maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Wil jij ook onderdeel zijn van de Junior Tigers en deelnemen aan superleuke activiteiten? Schrijf je dan in voor de Junior Tigers via www.fcutrecht.nl/juniortigers!