Supportershome voorafgaand aan ieder uitduel geopend

14 oktober 2021

AZ-uit eerste pot waar uitsupporters samen kunnen toeleven naar uitwedstrijd.

Vanaf aanstaande zondag 17 oktober is het Supportershome in Stadion Galgenwaard voorafgaand aan iedere uitwedstrijd geopend. Supporters met een ticket voor wedstrijden van FC Utrecht op vreemde bodem, hebben vanaf aankomende zondag de mogelijkheid om samen met medesupporters toe te leven naar de uitwedstrijd van die dag.

Voor aanstaande zondag geldt dat supporters met een ticket voor het uitduel met AZ vanaf 08.00 uur van harte welkom zijn in het Supportershome. Het is de allereerste keer dat het Supportershome bij een uitwedstrijd wordt ingezet als verzamellocatie en het betreft een vroege uitwedstrijd (12.15 uur aftrap). Daarom biedt FC Utrecht, in samenwerking met SupportersVereniging FC Utrecht, een gratis ontbijt aan voor alle supporters die de ploeg van René Hake steunen in het AFAS Stadion in Alkmaar. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor uitsupporters met een autokaart.

FC Utrecht biedt deze mogelijkheid aan supporters om de beleving rondom een uitwedstrijd nog completer te maken en samen toe te leven naar ieder uitduel. Het Supportershome zal bij uitwedstrijden geopend zijn tot de laatste bus vertrokken is. Het is echter geen verplichting om naar het home te komen. Bij uitwedstrijden is er geen pas van SupportersVereniging FC Utrecht nodig om toegang te krijgen tot het Supportershome.

Op naar vele mooie awaydays!