Na anderhalf jaar weer tof evenement in Stadion Galgenwaard voor Junior Tigers

28 oktober 2021

'BINGO!' was voor veel kinderen het onderwerp van de dag in Stadion Galgenwaard.

Vorig seizoen werd er een online bingo georganiseerd voor de jongste supporters van FC Utrecht. Destijds werd die bingo een groot succes en dat was voor FC Utrecht reden om dit jaar wederom een bingo te organiseren. Deze keer niet vanuit thuis, maar gewoon weer in Stadion Galgenwaard!

90 enthousiaste Junior Tigers kwamen op vrijdag 22 oktober naar het Herculesplein om deel te nemen aan de enige echte Junior Tigers-bingo, waar de kinderen in het Spelershome van FC Utrecht werden ontvangen. Vervolgens luisterden ze met gespannen gezichtjes fanatiek naar de getallen die voorbij kwamen, om uiteindelijk BINGO te roepen wanneer een hele rij, of zelfs de hele kaart, afgestreept was. De winnaars werden getrakteerd op een mooie verrassing: het jubileumshirt van afgelopen seizoen of het derde shirt van het huidige seizoen!

Naast deze bingo heeft FC Utrecht ook de kennis van de jongste supporters getest door middel van een aantal vragen over de Utrechtse voetbalclub. Zo wisten de Junior Tigers onder andere te vertellen dat Adam Maher onlangs zijn contract heeft verlengd en dat Tasos Douvikas voor het nationale elftal van Griekenland speelt.  

De Junior Tigers kijken terug op een geslaagde dag en wat was het leuk om de jongelingen weer in Stadion Galgenwaard te mogen verwelkomen.

Wil jij nou ook deelnemen aan te gekke evenementen bij FC Utrecht zoals de Online Tiger Bingo en ben jij tussen de 0 en 12 jaar oud? Dan is de Junior Tigers Kidsclub iets voor jou! Schrijf je in via www.fcutrecht.nl/juniortigers.