Hake: 'Het zal een close wedstrijd worden'

29 oktober 2021

Vooruitblikken op Willem II-thuis met Hoofdtrainer René Hake.

Op de thuiszege van afgelopen weekend tegen sc Heerenveen volgde een midweekse overwinning in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, waarin FC Utrecht in Hoornaar SteDoCo versloeg. Inmiddels is de blik gericht op de volgende uitdaging: Willem II-thuis. Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer René Hake vooruit op het duel met de Tilburgers.

“Ja, zo moet het ook voelen”, zegt Hake, gevraagd naar of het treffen tussen FC Utrecht – de nummer drie van het klassement – en het als vijfde geklasseerde Willem II voelt als een topper in de subtop. “Wij staan in een goede positie en Willem II doet het heel goed. Dat betekent dat het een close wedstrijd zal worden, waarin we heel goed moeten zijn en met een goed resultaat heel goede zaken kunnen doen.”

Willem II is een ploeg om rekening mee te houden, aldus Hake. “Maar het gaat om onszelf. Wij moeten met goede intenties, goede veldbezetting en goede druk naar voren die wedstrijd aangaan om die wedstrijd te winnen, want dat is wat we graag willen.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing: