Als Official Supplier van FC Utrecht gaat Muscle Meals sportmaaltijden verzorgen die de spelers van het eerste elftal van FC Utrecht thuis kunnen nuttigen, zodat de FC Utrecht-voetballers altijd gebruik kunnen maken van een gezonde maaltijd die bijdraagt aan hun sportieve prestaties.

“Kwaliteit van voeding, in combinatie met smaak en variatie, bepaalt je prestaties én je herstel”, legt Manager Performance Jeroen Peters van FC Utrecht uit. “Dit partnership met Muscle Meals gaat helpen de spelers de beste keuze te laten maken voor optimale prestaties. Gezonde voeding is een belangrijke pijler binnen FC Utrecht en we zijn dan ook heel blij dat Muscle Meals zich aan ons heeft verbonden.”

Joey Snijders, CEO van Muscle Meals, voegt toe: “Samen zorgen we ervoor dat alle ambitieuze sporters eenvoudig kunnen kiezen voor een gezonde en snelle maaltijd die het lichaam ondersteunt.”

Over Muscle Meals:
Wat 6,5 jaar geleden begon als een hobby en een vriendendienst, is inmiddels uitgegroeid tot hét sportmaaltijden merk van Nederland. In de professionele horecakeuken in Alkmaar, bereiden ze bij Muscle Meals dagelijks duizenden sportmaaltijden om klanten te ondersteunen in het behalen van verschillende sportdoelen (afvallen, aankomen, spiermassa en conditie opbouwen).

De missie van Muscle Meals is om vers, gezond en lekker eten toegankelijk te maken voor alle soorten sporters.

Muscle Meals de nr. 1 in meal prep sportmaaltijden