FC Utrecht spart met Sparta Rotterdam

01 oktober 2021

Tickets voor oefenduel vanaf nu verkrijgbaar.

FC Utrecht speelt op donderdag 7 oktober een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het oefenduel met de Spangenaren begint die dag in Stadion Galgenwaard om 14.00 uur, en tickets zijn vanaf nu online en in de FC Utrecht Fanshop verkrijgbaar.

Gouden Seizoenkaarthouders kunnen online gratis een ticket bestellen. Let op: je Gouden Seizoenkaart is géén entreebewijs die dag; dat is het kaartje dat je als Gouden Seizoenkaarthouder kosteloos kunt bestellen.

Wie geen Gouden Seizoenkaart van FC Utrecht heeft, kan á 5 euro een kaart aanschaffen, online of in de Fanshop.

De Noordtribune van Stadion Galgenwaard is geopend voor de oefenpartij tegen Sparta Rotterdam. Het stadion gaat donderdag om 13.00 uur open. Via de tourniquets bij Vak G kun je het stadion die dag betreden.

Voor het bezoeken van FC Utrecht – Sparta Rotterdam dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs. Dat laatste kan in de vorm van een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie), een herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een negatieve testuitslag, via Testen voor Toegang, van niet meer dan 24 uur oud.

Een coronatoegangsbewijs kun je aanmaken via de CoronaCheckApp of www.coronacheck.nl. Voor supporters tot en met 12 jaar volstaat een wedstrijdticket om toegang te krijgen tot Stadion Galgenwaard.

Let op: zonder een geldig wedstrijdticket, legitimatiebewijs en coronatoegangsbewijs heb je géén toegang tot Stadion Galgenwaard.

Parkeerkaarten zijn voor deze oefenwedstrijd niet geldig.