'Dit was de Lunch van de Week!'

01 oktober 2021

Geslaagde Nieuwe Leden Lunch in Stadion Galgenwaard.

Zo’n veertig bedrijven die onlangs zijn toegetreden tot Business Club FC Utrecht waren vertegenwoordigd tijdens de Nieuwe Leden Lunch, eerder deze week in Stadion Galgenwaard. De ondernemers maakten onder het genot van een heerlijke lunch die werd verzorgd door Maison van den Boer nader kennis met FC Utrecht en elkaar.

Gert Kruys en René Vermeend namen de aanwezigen mee in het verhaal van FC Utrecht en daarna kregen alle aanwezigen kort de gelegenheid zich voor te stellen aan het in Stadion Galgenwaard bij elkaar gekomen gezelschap.

De voorstelronde werd afgesloten door een man die wellicht eigenlijk geen nadere introductie meer nodig had: Frans van Seumeren. De grootaandeelhouder van FC Utrecht vertelde over zijn betrokkenheid bij FC Utrecht en wat de club voor hem betekent.

Na afloop van de lunch was er de gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar en kregen de nieuwe leden van FC Utrecht Business de kans een rondleiding door het stadion te krijgen van één van de accountmanagers van FC Utrecht.

“Er heerste een ontspannen sfeer”, aldus Vermeend. “Het was leuk om de verscheidenheid in de bedrijven te zien. Wij vonden het erg fijn de nieuwe leden te mogen ontvangen en de aanwezigen waren erg positief en enthousiast.”

Namens Stadsjochies vertelde de aanwezige bij de lunchbijeenkomst: “Het was verrassend om te ervaren hoe de Business Club van FC Utrecht zo veel organiseert om de aangesloten ondernemers bij elkaar te brengen. De bijeenkomst was laagdrempelig, open en vol humor. Wat mij betreft was deze Nieuwe Leden Lunch de Lunch van de Week!”