Contract Adam Maher opengebroken en verlengd

15 oktober 2021

Middenvelder (28) tot medio 2023 verbonden aan FC Utrecht.

Het contract van Adam Maher is opengebroken en met één jaar verlengd. Dat betekent dat de 28-jarige middenvelder nu tot medio 2023 aan FC Utrecht verbonden is.

In de zomer van 2019 haalde FC Utrecht de middenvelder naar de Domstad. Destijds tekende hij een contract voor drie jaar. Tot dusver is de 28-jarige voetballer namens FC Utrecht goed voor 56 wedstrijden in de Eredivisie, 5 partijen in de TOTO KNVB Beker, 2 duels in de play-offs om Europees voetbal en 2 Europese wedstrijden. De in het Marokkaanse Ait Izzou geboren Maher maakte in totaal acht doelpunten voor FC Utrecht.

"Adam is een hele belangrijke speler in onze ploeg, die zijn waarde meer dan bewezen heeft", aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam. "We zijn dan ook ontzettend blij dat we iemand met zijn kwaliteiten langer hebben kunnen binden aan de club en dat hij gelooft in onze ambities."

“Ontzettend leuk en het geeft een goed gevoel”, vertelt Adam Maher over de contractverlenging. Supporters lieten de afgelopen maanden op sociale media al doorschemeren dat ze Maher graag voor FC Utrecht willen behouden: “Het is mooi dat ook supporters je erbij willen hebben. Het gaat gewoon goed, we hebben een leuke groep en willen ook meer. Dan wil ik als speler graag laten zien dat we leuke dingen kunnen doen”, aldus Maher over de online campagne.