Business Club-leden excelleren op en naast de padelbanen

19 oktober 2021

Geslaagde sportieve netwerkbijeenkomst bij Peakz Padel in Utrecht.

Verdeeld over een ochtend- en een middagsessie combineerden meer dan honderd leden van FC Utrecht Business eind vorige week het nuttige met het aangename tijdens het FC Utrecht Business Padel Toernooi. Zowel op als naast de padelbanen hadden de aanwezigen het buitengewoon goed naar hun zin bij Peakz Padel in Utrecht.

Per sessie was er plek voor 32 teams, en dus 64 personen. Er werden steeds zestien wedstrijden tegelijkertijd gespeeld, waardoor telkens de helft van de aanwezigen op de baan aan de slag ging, en de andere helft aan de bar kon plaatsnemen voor een verfrissend drankje en een gesprek met collega-leden van FC Utrecht Business. Per baan was er een spelbegeleider van Peakz Padel aanwezig, voor een gestroomlijnd verloop van de wedstrijden en het toernooi.

“We kijken terug op andermaal een geslaagd Business Event met een fantastische opkomst”, zegt Sponsorship Manager Michel Renssen van FC Utrecht. “Een ideaal event om op een laagdrempelige manier elkaar beter te leren kennen, waarbij er door de leden fanatiek werd gestreden voor de overwinning.”

Ook Oscar Gottschalk, Clubmanager bij Peakz Padel Club B.V., hield een goed gevoel over aan het bezoek van de Business Club van FC Utrecht. “Het samenbrengen van mensen in een sportieve padel setting zorgt voor een enorme stroom aan positieve energie”, aldus Gottschalk. “Er zijn wel meer sportieve uitjes, maar het laagdrempelige karakter van Padel en de samenwerking die nodig is op de baan, zorgen voor een verfrissende en enthousiaste energie tussen de leden van de Business Club. Wij zien dit dagelijks bij onze bezoekers en de verschillende bedrijven die ons bezoeken. De leden van FC Utrecht Business hebben laten zien hoe gedreven sommigen zijn en vooral hoe ze met elkaar kunnen samenwerken. Als Peakz Padel Utrecht kijken wij uit naar het volgende event in onze club.”

Wijnand Bakker en Michiel van Wijk stapten als winnaars van de baan bij de eerste sessie van de dag. “Een goed verzorgd evenement, genoeg te drinken met een lekker hapje”, aldus het duo van Draaijer + Partners. “Een lekker relaxte start van de dag, want op de baan is iedereen gelijk. Het was leuk om in een sportieve setting mensen te kunnen ontmoeten. Bij Padel speel je heel snel een ralley, het is laagdrempelig en je hebt heel snel lol met elkaar!”

FC Utrecht Business bedankt Peakz Padel voor de gastvrijheid en de goede organisatie.