Beloftenploeg op puntenjacht tegen TOP Oss

22 oktober 2021

Jong FC Utrecht komt vanavond (vrijdag) weer in actie op Sportcomplex Zoudenbalch.

Voor de tweede keer deze week staat er een competitiethuiswedstrijd op de rol voor Jong FC Utrecht. De ploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic neemt het vanavond (vrijdag) op Sportcomplex Zoudenbalch op tegen TOP Oss. Het treffen met de Brabanders begint om 20.00 uur.

Een doelpunt van Arthur Zagre, zijn eerste treffer in het shirt van Jong FC Utrecht, was voor de beloftenploeg uit de Domstad afgelopen maandag niet genoeg voor het oogsten van één of meerdere punten. Roda JC Kerkrade had op Zoudenbalch via goals van Patrick Pflücke en Xian Emmers namelijk in het eerste kwart van de partij al een 0-2 voorsprong genomen. Een 1-2 nederlaag was het resultaat, en voor de Utrechtse talenten betekende dat de derde verliesbeurt op rij. Aan die serie ging een reeks van zeven wedstrijden zonder nederlaag vooraf, inclusief een run van vier overwinningen op rij.

De zoete smaak van de zege
De zoete smaak van de zege weer eens proeven; Jong FC Utrecht zal er ongetwijfeld alles aan gelegen zijn. Voor tegenstander TOP Oss zal dat niet anders zijn; de manschappen van trainer Bob Peeters verloren de laatste vijf wedstrijden. De laatste keer dat de Ossenaren zes keer op rij met lege handen stonden, was in november 2008.

Nog nooit onbeslist
Jong FC Utrecht speelde in de Eerste Divisie tot nu toe tien keer tegen TOP Oss. De onderonsjes tussen de Utrechters en de Brabanders eindigden nog nooit onbeslist; drie keer wonnen de talenten uit Utrecht, zeven maal pakten de Ossenaren de volle buit. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was op 30 april van dit jaar, in het Frans Heesen Stadion in Oss. Jong FC Utrecht won met liefst 0-4, dankzij doelpunten van Jeredy Hilterman (2), Oussama Alou en Aurelio Oehlers.

Aftrap om 20.00 uur, live verslag via Twitter
De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd Jong FC Utrecht – TOP Oss begint vanavond op Sportcomplex Zoudenbalch om 20.00 uur. Tickets zijn ONLINE verkrijgbaar, en vanaf 19.00 uur aan de kassa’s op Zoudenbalch. Flitsen van de wedstrijd passeren de revue in het schakelprogramma dat ESPN uitzendt. Via Twitter doet FC Utrecht bovendien rechtstreeks verslag van de wedstrijd.