Grijze wolken, een nat veld en 11 graden. Best mooie omstandigheden om een topwedstrijd te spelen om de eerste plek. PSV O17 begon agressief aan de wedstrijd en won bijna alle duels. FC Utrecht O17 kwam moeizaam in haar spel, dit werd door felle duels ontregeld. Na dik een kwartier spelen maakte PSV O17 de 0-1. Nog steeds was FC Utrecht O17 niet in staat om er een tandje bij te doen, en ging de rust in met een 0-2 achterstand.

Het motto, in de tweede helft er alles aan doen om te lijmen. Iets wat dit team vaker heeft gedaan. Echter viel het kwartje weer de verkeerde kant op. Slechts vijf minuten in de tweede helft werden er goede duels gespeeld en was er druk op het middenveld van PSV O17. Helaas ging het gas er weer af en nam PSV O17 het heft weer over. FC Utrecht O17 had een off day. De score liep op naar 0-5, iets wat dit team niet gewend is. De gretigheid was er niet waardoor PSV O17 vrijuit kon voetballen.

Wonden likken en op naar de volgende wedstrijd, was het devies aan het einde van de rit.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend!