Op sportcomplex Zoudenbalch speelde FC Utrecht Onder 13 zonder publiek de wedstrijd tegen de koploper uit Noord-Holland. FC Utrecht O13 zette AZ O13 in de eerste minuten direct onder druk. Het zette de tegenstander vast op hun helft door agressief druk te zetten. Toch kwamen de Alkmaarders op voorsprong door een snelle uitbraak. AZ O13 nam het initiatief meer over en scoorde voor de rust nog 3 doelpunten. Na rust kwam FC Utrecht O13 strijdlustig uit de kleding. Helaas kreeg FC Utrecht O13 weer snel een tegendoelpunt te verwerken. Desondanks pakte het Onder 13 team uit de Domstad de draad positief op door beter elkaar aan te moedigen en te helpen. FC Utrecht O13 groeide in de wedstrijd en scoorde twee mooie doelpunten van afstand. In de slotfase deed AZ O13 nog wat terug en bracht het de eindstand op 2-6.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de thuiswedstrijden!