Sint Maarten: FC Utrecht lanceert U4U

11 november 2021

Vanuit het hart zet Utrechtse FC zich in om mensen te begeleiden naar de arbeidsmarkt.

U4U: dat is de naam van een nieuw initiatief, waarbij FC Utrecht zich vanuit het hart inzet om mensen te begeleiden naar de arbeidsmarkt, vanuit de gedachte en overtuiging dat elk mens over kwaliteiten beschikt die duurzaam kunnen worden ingezet in de arbeidsmarkt en de maatschappij.

FC Utrecht zet zich met U4U in om mensen middels individuele trajecten, groepstrajecten en activeringsplekken (dagbestedingsmogelijkheden) te begeleiden naar de arbeidsmarkt. De individuele trajecten spelen zich af in en rondom Stadion Galgenwaard. Ook de start en afsluiting van de groepstrajecten vinden plaats in de thuisbasis van FC Utrecht. Het credo: jij zet je in voor onze mooie club, wij zetten ons in voor jou.

De eigen doelen van de deelnemers staan bij U4U centraal. FC Utrecht heeft deze samenwerking vandaag (donderdag) afgetrapt met verschillende partners, zoals de gemeente Utrecht, Dienst Justitiële Inrichtingen en voor de groepstrajecten Base2work.

“Door mensen te laten werken, sporten en begeleiding te bieden vanuit ons FC Utrecht-hart denken wij het verschil te kunnen maken”, aldus Manager Participatie Robert Junier van FC Utrecht. “We werken daarbij met een team. En de mensen binnen het traject hebben een vaste werkbegeleider. Binnen U4U staan de persoonlijke doelen centraal en krijgen de deelnemers regelmatig coachinggesprekken. Het maakt niet uit wie je bent, wij willen je verder helpen!”