Hake: 'Agressiever voor de dag komen'

26 november 2021

Hoofdtrainer René Hake laat zijn licht schijnen over FC Utrecht – Heracles Almelo.

FC Utrecht staat zondag in Stadion Galgenwaard tegenover Heracles Almelo. De Utrechters, vierde op de ranglijst, gaan tegen de Overijsselse nummer dertien van het klassement op jacht naar de achtste zege van dit seizoen. Een vooruitblik op Heracles Almelo-thuis met Hoofdtrainer René Hake.

“We willen het veranderen en het moet veranderen, om uiteindelijk weer dat team te worden waar we allemaal blij mee waren”, zegt Hoofdtrainer René Hake van FC Utrecht, doelend op de nederlagen die in de vorige twee duels werden geleden tegen Vitesse en SC Cambuur.

“Het gaat om meerdere zaken, zoals ons spel aan de bal, dat beter kan. Daarnaast moeten we ook agressiever voor de dag komen op het moment dat we verdedigen. We moeten vaker en beter in duel komen om het voetballende gedeelte bij de tegenstander weg te halen”, aldus de oefenmeester van de Domstedelingen.

Over de van een schorsing teruggekeerde Adam Maher vertelt Hake: “Hij gaat weer spelen.” En over Mike van der Hoorn: “De kans vergroot zich dat hij erbij kan zijn zondag.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing: