Vanaf het moment dat het online en in de Fanshop mogelijk was een Seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 te bestellen, draaiden de servers van de online ticketshop op volle toeren en stonden er de nodige supporters in de clubwinkel in Stadion Galgenwaard. Dit heeft geresulteerd in, tot op heden, 1970 verkochte Seizoenkaarten.

Sint Maartenpact
Een pact waarin iedereen met een FC Utrecht-hart elkaar ondersteunt, zodat we volgend seizoen weer met z’n allen kunnen samenkomen in Stadion Galgenwaard: dat is het onlangs voor FC Utrecht geïntroduceerde Sint Maartenpact.

Iedereen die in het seizoen 2020/2021 een Seizoenkaart had en om welke reden dan ook een beroep op dat Sint Maartenpact wil doen, heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een deel van de opbrengst van dat unieke pact. Tegelijkertijd doet de club vanuit het hart ook het verzoek om, als dat tot de mogelijkheden behoort, het volledige bedrag voor je Seizoenkaart te betalen of zelfs een extra donatie te doen en daarmee ook toe te treden tot het Sint Maartenpact.

Meer informatie over het Sint Maartenpact vind je op deze Seizoenkaartpagina.

Je eigen plekkie
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdag 1 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf vrijdag 2 juli gaan alle voor die dag niet verlengde plekkies de vrije verkoop in. Ook de verkoop van de Gouden Seizoenkaarten loopt tot 1 juli.