Seizoenkaartverkoop gestart

27 mei 2021

FC Utrecht, dat is onvoorwaardelijke liefde!

Het moment komt dichter en dichterbij. Het moment dat alles weer wordt zoals het hoort te zijn. Dat moment willen wij samen met jou beleven. De jaargang 2021/2022 moet het seizoen worden waarin we de liefde voor de club samen beleven en vieren. Vanaf nu is het mogelijk om je Seizoenkaart aan te schaffen voor het seizoen 2021/2022.

Een pact waarin iedereen met een FC Utrecht-hart elkaar ondersteunt, zodat we volgend seizoen weer met z’n allen kunnen samenkomen in Stadion Galgenwaard: dat is het onlangs voor FC Utrecht geïntroduceerde Sint Maartenpact.

Iedereen die in het seizoen 2020/2021 een Seizoenkaart had en om welke reden dan ook een beroep op dat Sint Maartenpact wil doen, heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een deel van de opbrengst van dat unieke pact. Tegelijkertijd doet de club vanuit het hart ook het verzoek om, als dat tot de mogelijkheden behoort, het volledige bedrag voor je Seizoenkaart te betalen of zelfs een extra donatie te doen en daarmee ook toe te treden tot het Sint Maartenpact.

Meer informatie over het Sint Maartenpact vind je op deze Seizoenkaartpagina.

Je eigen plekkie
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdag 1 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf vrijdag 2 juli gaan alle voor die dag niet verlengde plekkies de vrije verkoop in. Ook de verkoop van de Gouden Seizoenkaarten loopt tot 1 juli.

Online
Tot slot, een verzoek: bestel jouw Seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 online, als je daartoe de mogelijkheid hebt. Op deze manier voorkomen wij samen drukte in de FC Utrecht Fanshop.