Jan van Loon blijft bij FC Utrecht

17 mei 2021

Aflopende verbintenis van Head of Coaching met één seizoen verlengd.

Jan van Loon blijft als Head of Coaching verbonden aan FC Utrecht. De aflopende verbintenis van Van Loon, die in het verleden werkzaam was voor onder meer de KNVB, Arsenal en VfL Wolfsburg, is met één seizoen verlengd.

Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat het aflopende contract van Van Loon, ondanks de wederzijdse tevredenheid over de samenwerking, niet zou worden verlengd vanwege de onzekerheid die de coronapandemie met zich meebracht. “Sindsdien hebben we verschillende gesprekken gevoerd, met de intentie om te zoeken naar voor beide partijen een passende oplossing om met elkaar door te kunnen gaan. We zijn er heel blij mee dat het is gelukt Jan te kunnen behouden bij FC Utrecht”, reageert Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht.

“Het is mede aan de flexibiliteit van Jan te danken dat we nu met elkaar kunnen doorgaan”, vervolgt Zuidam. “Samen gaan we verder bouwen aan de begeleiding van de coaches bij FC Utrecht en het versterken van de samenwerking met de Regionale Amateurclubs.”