FC Utrecht neemt na 27 jaar afscheid van Amstel

10 mei 2021

Eredivisionist en bierbrouwer sluiten fijne samenwerking af met unieke winactie.

FC Utrecht neemt afscheid van Amstel. Het bier van de trouwe partner van de Domstedelingen stroomde de afgelopen 27 jaar uit de tapkranen in Stadion Galgenwaard. Om de jarenlange prettige samenwerking mooi af te sluiten, organiseren FC Utrecht en Amstel een unieke winactie. Elf FC Utrecht-supporters maken kans op een prachtig én heerlijk thuiskijkpakket.

Amstel was altijd van de partij als er iets te vieren was in Stadion Galgenwaard, zowel op als naast het veld. En de reclameborden van de bierbrouwer waren als het ware stamgast aan het Herculesplein. Amstel werd op alle plekken in de thuishaven van FC Utrecht geschonken; in het supportershome, op de promenades van de publieke tribunes en in de hospitality-ruimtes en skyboxen in het stadion.

“Gedurende mijn periode als speler bij FC Utrecht kwamen waren we na afloop van wedstrijden met de spelersgroep regelmatig te vinden in de skybox van Amstel om de gespeelde wedstrijd na te beschouwen, uiteraard onder het genot van een biertje”, herinnert Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht zich. “Ook de afgelopen jaren heb ik de samenwerking met Amstel als Official Partner als prettig ervaren. Ik kijk terug op een fijne tijd en wil Amstel bedanken voor het waardevolle partnership.”

“Amstel en FC Utrecht zijn jarenlang nauw met elkaar opgetrokken, ik kijk dan ook met heel veel plezier terug op dit mooie partnership”, zegt Rob Poortier, National Accountmanager Bier & Cider van Amstel. “De spannende bekerfinales en de Europese wedstrijden staan me nog helder voor de geest. Uiteraard altijd met een goed glas Amstel in de hand. We zullen deze prachtige club, de mensen die er werken en de supporters missen en wensen FC Utrecht veel sportief succes toe in de toekomst.”

Ter afsluiting van de prettige 27-jarige samenwerking organiseren FC Utrecht en Amstel een unieke winactie. Elf supporters van FC Utrecht maken kans op een heus thuiskijkpakket voor de wedstrijd FC Utrecht – PSV, dat bestaat uit een door de selectie van FC Utrecht gesigneerd wedstrijdshirt, een krat Amstel-bier en een set Amstel-glazen. Tot en met dinsdag 11 mei, 12.00 uur kun je kans maken op zo’n prachtig pakket door HIER je gegevens achter te laten. Met de winnaars wordt uiterlijk woensdag 12 mei telefonisch contact opgenomen.