FC Utrecht introduceert Sint Maartenpact

14 mei 2021

Samen op naar een vol Stadion Galgenwaard in het seizoen 2021/2022!

Samen 50 jaar FC Utrecht vieren. Iedereen die FC Utrecht een warm hart toedraagt, had zich het jubileumseizoen van de rood-witten heel anders voorgesteld. Volle tribunes, grootse sfeeracties; niets van dat alles. Gelukkig gloort er inmiddels licht aan het einde van de tunnel. De jaargang 2021/2022 moet het seizoen worden waarin we de liefde voor de club samen beleven en vieren. In een, als het aan FC Utrecht ligt, vol Stadion Galgenwaard. Met trots presenteert de club nu het Sint Maartenpact. Een pact waarin iedereen met een FC Utrecht-hart elkaar ondersteunt, zodat we volgend seizoen weer met z’n allen kunnen samenkomen in Stadion Galgenwaard.

Tientallen leden van de Business Club van FC Utrecht hebben zich aangesloten bij het Sint Maartenpact. En ook de aandeelhouders, de spelersgroep, de personeelsleden, de directie, de Raad van Commissarissen en de Official Partners van FC Utrecht behoren tot het pact, en doen een financiële bijdrage die ervoor moet zorgen dat we in de jaargang 2021/2022 met de hele FC Utrecht-gemeenschap kunnen genieten van FC Utrecht in het mooiste plekkie op aard!

Voor veel Seizoenkaarthouders bleef het aantal duels dat ze in het seizoen 2020/2021 konden bijwonen beperkt tot één of zelfs geen. Dat raakt. Daarom wil de club, in eerste instantie, juist voor die groep iets extra’s doen. FC Utrecht meldt met trots dat de club elke Seizoenkaarthouder, die om welke reden dan ook daartoe de behoefte voelt of heeft, de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van een deel van de opbrengst van het Sint Maartenpact.

Tegelijkertijd doet de club vanuit het hart ook het verzoek om, voor wie dat een mogelijkheid is, het volledige bedrag voor je Seizoenkaart te betalen of zelfs een extra donatie te doen en daarmee ook toe te treden tot het Sint Maartenpact, zodat we samen met elkaar nog meer FC Utrecht-supporters kunnen helpen om volgend seizoen elke wedstrijd weer van de partij te zijn in Stadion Galgenwaard.

Concreet zijn er bij het verlengen van je Seizoenkaart, vanaf eind mei, drie mogelijkheden:
1. Je sluit je aan bij het Sint Maartenpact, betaalt het volledige bedrag voor je Seizoenkaart en doet dus een (kleine) donatie om vanuit het hart andere supporters te helpen;
2. Je betaalt het volledige bedrag voor je Seizoenkaart. Ook dat is in deze onzekere tijden een prachtig gebaar. De prijs van Seizoenkaarten blijft gelijk aan die van afgelopen seizoen.
3. Je maakt gebruik van een deel van de opbrengst van het Sint Maartenpact en bestelt je Seizoenkaart. Hierbij krijg je een bijdrage vanuit de club bij het bestellen van je Seizoenkaart.

Meer informatie over bovenstaande keuzes volgt bij de start van de Seizoenkaartcampagne. Ongeacht welke keuze je als Seizoenkaarthouder maakt voor aankomend seizoen, namens iedereen bij FC Utrecht zijn we iedere Seizoenkaarthouder enorm dankbaar voor de manier waarop de club het huidige seizoen gesteund is gedurende deze uitdagende periode en met iedere keuze steun je de club. Wij kijken enorm uit naar het moment waarop we weer samenkomen en alle mooie momenten samen kunnen beleven. Want FC Utrecht zijn we samen!